Projektledare entreprenad

Vi söker dig som arbetar som projektledare , platschef eller liknande för byggentreprenader där gärna smide, stål eller glasprojekt ingår. Du har erfarenhet av att driva större projekt.

Du får arbeta i spännande projekt tillsammans med skickliga kollegor. Goda utveclingsmöjligheter finns och du får ta del av resultatet.

Lundgrens Smide har över 70 års erfarenhet av att leverera helhetslösningar inom smide & glas. Med kunden i fokus levererar vi avancerade smidesprojekt genom en ansvarstagande organisation som drivs av affärer, gemenskap och en vilja att ständigt utvecklas.

Som projektledare är du ansvarig för projekt från start, genomförande och ända fram till besiktning med fokus på ekonomi och uppföljning. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenadprojekt, konstruktion och service inom smide och glas till främst bygg- och fastighetsbolag. Som projektledare sköter du kontakten med alla inblandade i projekten och följer upp rapporteringen samt avtalsefterlevnaden i projekten. Ett roligt och varierande arbete där du får vara spindeln i nätet och ta del av resultatet. Du får arbeta med skickliga kollegor på en arbetsplats som kännetecknas av en varm och härlig stämning.